Veelgestelde vragen

Productinformatie

Bij welke wielmaat kan ik de Bike stabiel gebruiken?

26 inch fiets: max. wieldiameter ca. Ø 66 cm, incl. band (artikelnr. 50.160.11) 28 inch fiets: max. wieldiameter ca. Ø 71 cm, incl. band (artikelnr. 50.162.11)

Op welke maat fiets past deze drager?

Deze voordrager past goed op een 26 of 28 inch fiets.

Op welke achterdrager past de universele adapter?

De universele adapter past op een achterdrager die een breedte hebben tussen de 36 tot 145 mm (buitenkant-buitenkant). Slotbout aan buitenkant 36 - 100mm, slotbout aan binnenkant 100 - 145mm.

Past mijn buggy op de Buggy-Mee?

Deze drager is geschikt voor bijna elk model buggy, wil je het zeker weten, raadpleeg [hier ons overzicht].

Hoe open ik de sluiting van de Commuter - Mee?

Het is de bedoeling om je vingers onder het kunststof te plaatsen en de beugel naar je toe te trekken.

Wat is het verschil tussen de E-bike en normale universele adapter?

Het verschil tussen deze twee adapter is de wijze van monteren op de achterdrager. Wanneer de accu in de achterdrager is verwerkt kun je de normale universele adapter niet bevestigen, hiervoor heb de E-bike variant nodig.

Kan Steco mij advies geven welk product ik moet aanschaffen?

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende merken fietsen, elk frame is anders. Wij kennen niet alle specificaties van de fietsen, waardoor advies soms heel lastig is. Op onze website geven we zo nauwkeurig mogelijk de specificaties van onze eigen producten aan, zodat je kunt kijken of het op je (bak)fiets past. Kom je er niet uit, fiets dan langs de locale fietsenwinkel. Zij helpen je graag verder.

Past de Baby-Mee bike ook in de bakfiets?

De Baby-Mee bike kun je in een bakfiets bevestigingen door eerst een universele opzetdrager in de bak te monteren, hiermee bootst je een bagagedrager na. Je dient wel eerst te beoordelen of er voldoende ruimte in de bak aanwezig is. Deze opzetdrager kun je ook op de bagagedrager, mits ISO11243(25kg) goedgekeurd, van jouw fiets monteren.

Op welke achterdrager past de universele adapter voor de e-bike?

De universele adapter voor de e-bike past op achterdragers die een breedte hebben tussen de 110 en 175 mm (buitenkant-buitenkant).

Past mijn autostoeltje op de Baby-Mee?

We hebben voor jou een heleboel autostoelen getest op de Baby-Mee. Bekijk of jouw autostoel op de Baby-Mee past.

Past mijn autostoeltje op de Mini-Mee?

We hebben voor jou een heleboel autostoelen getest op de Mini-Mee. Bekijk of jouw autostoel op de Mini-Mee past.

Past de Monkey Mee op het AVS of MIK-systeem?

Ja zeker, onze Monkey Mee is goed te monteren op een AVS- als een MIK-systeem.

Voor welke breedte bagagedrager is de Baby-Mee bike gemaakt?

De Baby-Mee kan gemonteerd worden op achterdragers met een breedte tussen de 135 en 180 mm, mits de achterdrager ISO11243(25kg) goedgekeurd is.

Waar kan ik een handleiding voor de montage vinden?

Je kan de handleidingen heel eenvoudig terugvinden op onze website. Als je het product via onze website opzoekt, kun je op de button klikken van montagehandleiding. Kan je de montagehandleiding niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen dan per e-mail de handleiding toe.

Bestellen

Kan ik een verloren onderdeel bij jullie bestellen?

Een onderdeel verloren, dat kan gebeuren.

De prijs voor onze service-artikelen bedraagt € 9,95 per stuk. Deze prijs is inclusief BTW, order- en verzendkosten.

Onze service-onderdelen zijn rechtstreeks bij ons te bestellen, door het bedrag over te maken op ons rekeningnummer NL81TRIO 0379 2708 11 – BIC: TRIONL2U t.n.v. Steco Stroe. Vermeldt hierbij het gewenste artikelnummer en jouw adresgegevens. Na ontvangst van jouw betaling kunt je het bestelde onderdeel binnen 2-3 werkdagen verwachten.

Wat moet ik doen als een product niet (online) verkrijgbaar is?

Bestel het online Als een product niet verkrijgbaar is in de fietsenwinkel, kijk dan of het online verkrijgbaar is.Onze producten worden in diverse fietsenwinkels verkocht.

Kijk in de fietsenwinkel Als een product niet online beschikbaar is, vraag het dan bij je plaatselijke fietsenwinkel. Zij kunnen het mogelijk voor je bestellen.

Kan ik een product rechtstreeks bij jullie aanschaffen?

Onze producten worden in de fietsenwinkels en online verkocht. Direct bij ons een product aanschaffen is dus niet mogelijk, uitgezonderd service-artikelen.

Klachten

Wat kan ik doen als een deel van mijn product ontbreekt?

We stellen je product zorgvuldig voor je samen, maar het kan voorkomen dat een onderdeel ontbreekt. We adviseren je om de het product terug te sturen of te brengen bij de winkel waar je het gekocht hebt. Je krijgt een nieuw (compleet) product. Wanneer dit niet mogelijk is, neem contact met ons op.