Steco, een merk met een iconische beleving

Steco ontwerpt en maakt doordachte fietsacessoires die ervoor zorgen dat alles veilig en comfortabel mee op de fiets kan. Dat maakt ons een van het meest gewaardeerde merk voor fietsaccessoires in Europa.

Steco is meer dan een metaalbewerkingsbedrijf. Elke dag maken we mooie nieuwe producten voor op de fiets. Van onze eigen productenlijn tot een 'custommade' product. Onze fabriek staat in Nederland op de Veluwe, we leveren onze producten over de hele wereld.

Onze producten zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardig materiaal, versmolten met 90 jaar ervaring. Om echt een verschil te maken voor onze klanten en op te vallen in de markt, richten we ons op de eindgebruiker van het product.

De fietser geven we alles mee wat nodig is om de fiets zo vaak, veilig en confortabel mogelijk te kunnen inzetten.

Bij Steco staat duurzame eenvoud centraal. Alles wat we vandaag binnen Steco produceren moet bijdragen aan de toekomst van morgen en op een efficiënte manier geproduceerd worden. Elke dag zijn we bezig met innoveren en durven we kritische vragen te stellen over onze huidige producten.

brown-pattern-background

Eigen opgewekte energie

Slide-image

Sinds dit jaar ligt een groot deel van ons dak vol met zonnepanelen en wekken wij onze eigen energie op.

brown-pattern-background

De oprichting van Steco

Slide-image

In 1928 richtten dhr. J. van de Steeg en G.J. van den Top het bedrijf op in de kleine buurtgemeenschap Essen.

brown-pattern-background

Verhuizen naar Stroe

Slide-image

In 1937 werd het pand in Essen te klein en verhuisde Steco naar een ruimere locatie in Stroe. De Tweede Wereldoorlog zette de productie op een laag pitje. De groei begon met de wederopbouw. Al snel exporteerde Steco zijn producten naar meer dan veertig landen.

  • Alles mee

    Breed assortiment met slimme fietsaccessoires

  • Eenvoudig mee

    Eenvoud als ultieme vorm van perfectie

  • Langer mee

    Nederlandse topkwaliteit, duurzaam geproduceerd

Onze klanten

Veloretti
Thule Sweden
Kruitbosch
Louis Verwimp
Santos Bikes
Gazelle
WATT.
Veloretti
Thule Sweden
Kruitbosch
Louis Verwimp
Santos Bikes
Gazelle
WATT.
Veloretti
Thule Sweden
Kruitbosch
Louis Verwimp
Santos Bikes
Gazelle
WATT.

Werken bij Steco

Werken bij een maakbedrijf met enorm veel vakkennis en leermogelijkheden? Dit is je kans! Sinds 1928 maken wij bij Steco kwalitatieve en duurzame producten. Wat ons binnen Steco als team bindt is de liefde voor de fiets. En ons streven om de fietser alles mee te geven wat nodig is om de fiets zo vaak, veilig en comfortabel mogelijk in te kunnen zetten. Op weg naar een duurzame toekomst. Ons team is heel breed en veelzijdig. Bij Steco werken we met passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier. Dat maakt ons sterk.