Office Medewerker

Stroe, Nederland

8-12 uur

Ben jij een administratief talent en vind je het leuk om contact te hebben met klanten? Ben je een ster in het vastlegging van gegevens in systemen. Dan zoeken wij jou!

Bij Steco B.V. streven we naar maximale klanttevredenheid. In deze functie draag je als Office Medewerker daar jouw steentje aan bij. Zo beheer je de algemene inbox en beantwoordt je de vragen van onze klanten. In de rol van Office Medewerker ben jij ondersteunend aan het Sales en Marketing team met uiteenlopende werkzaamheden. Je zorgt voor een gestructureerd verloop van de order intake tot aan de facturatie. En verwerk je al de bijkomende administratieve zaken in ons ERP systeem.

Je vindt het leuk om zo hier en daar ook marketingactiviteiten op te pakken, zoals het bijhouden van de website of het plaatsen van een social media post.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een frisse blik, bent nauwkeurig en je gaat elke dag voor het beste resultaat.
  • Je bent een enthousiaste collega, die zelfstandig zijn of haar weg vindt.
  • Je weet de juiste prioritenten te stellen, kunt snel schakelen en je kan goed omgaan met veranderingen.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring, 27 vakantiedagen, plus 13 ADV dagen (obv fulltime contract). Werken binnen een organisatie en afdeling waar jouw mening telt. Je hebt volop de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen. Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Ben je enthousiast? Wij zijn zien graag je reactie tegemoet. Dit kun je mailen naar vacature@steco.nl of reageren via onderstaand sollicitatieformulier.