Lasrobot programmeur

Stroe, Nederland

40 uur

Jouw passie ligt bij het lassen en je hebt talent om een product te programmeren op één van onze lasrobots,

Om onze producten te maken, zoeken wij een vakman die samen met collega’s graag de lasrobots bedient en programmeert. In onze fabriek maken we producten van fietsaccessoires tot een speciaal product voor de klant.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met je andere collega's van de lasafdeling starten jullie om 07:00 uur de lasrobots op en leg je de eerste producten klaar. Dan kan je gelijk van start! Je overlegt samen waar de focus voor die dag ligt en gaat aan de slag. Dit kan één van onderstaande werkzaamheden zijn:

Programmeren en bedienen van de lasrobot. Nieuwe producten bekijken en bepalen hoe je dit gaat maken. Bestaande producten produceren (robot ombouwen, kwaliteitscontrole en productie optimaal laten verlopen). Juiste gegevens vastleggen en archiveren. Je overlegt veel met je directe collega’s en ook met collega’s van andere afdelingen. Uitgangspunt is altijd maximale klanttevredenheid.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een technische opleidingsachtergrond op MBO niveau
  • Je hebt ervaring met lasrobots en het programmeren of je wilt het graag leren
  • Tekeningen lezen is voor jou heel normaal
  • Je dag is geslaagd als je een kwalitatief hoogwaardig product hebt gemaakt
  • Je ziet het als een uitdaging om complexe producten te maken en deze zo efficiënt mogelijk te produceren

Wat bieden wij jou?

Een leuk team van 5 personen bij de lasrobots. Je hebt volop de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen. Je ontvangt een goed salaris en bouwt aan je pensioen. We hebben met regelmaat leuke teamuitjes.